Over ons

Bouwservice Aalders

Als u binnen of buiten uw huis of bedrijf rondkijkt, komt u al gauw diverse klussen tegen. Of het nu gaat om verbouw, renovatie of onderhoud van uw woning of bedrijfspand.

Vaak ontbreekt het aan kunde, tijd en/of energie om deze werkzaamheden zelf uit te voeren.

In zo'n situatie zoekt u een betrouwbaar en professioneel klussenbedrijf om deze werkzaamheden voor u uit te voeren.

Bouwservice Aalders beschikt over ruime praktijkervaring en is dus precies het bedrijf dat u zoekt voor deze klussen.

Het succes van Bouwservice Aalders valt of staat met de kwaliteit van ons werk. Wij doen er dan ook alles aan om u tevreden te stellen met een perfect eindresultaat.

Elke offerte begint met een persoonlijk bezoek op de project locatie om de klus(sen) te inventariseren, waarna u van ons een heldere, vrijblijvende, offerte krijgt.

Bouwservice Aalders is begonnen in 2010 en niet alleen bijzonder veelzijdig, maar heeft inmiddels ook al 35 jaar ervaring in de bouw.

Kwaliteit en tevreden klanten staan bij Bouwservice Aalders hoog in het vaandel.

De meeste werkzaamheden worden door Bouwservice Aalders zelf uitgevoerd, maar voor grotere klussen heeft Bouwservice Aalders de beschikking over een uitgebreid netwerk van vakmensen dat kan worden ingeschakeld om de werkzaamheden snel en vakkundig uit te voeren.

U heeft echter altijd één aanspreekpunt voor betere efficiëntie en communicatie. Daarnaast is één aanspreekpunt altijd goedkoper.

Voor vragen of het maken van een offerte afspraak kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.